Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

THE Current/Elliott Zebra Jeans

ll3541

Den anden nye ting jeg hintede om i forrige indlæg er disse fantastiske zebrajeans fra Current/Elliott, som jeg har jagtet længe. En ting er at lave pænt leopardprint på bukser, det er faktisk overraskende svært. Men zebra er endnu sværere, og jeg har godt nok fundet mange sørgelige eksempler… for lad os være ærlige, det klæder nok de færreste af os med vandrette striber på benene ;) Dette print har dog stået for mig som det ultimative bud, især fordi striberne peger en anelse opad, og giver en smule optisk bedrag på de ellers stribede lår ;) Desuden er sort/hvid kontrasten ikke så stor og in-your-face, da det sorte print er slidt fra start. Jeg har desuden købt disse secondhand, så mine er ekstra slidte, hurra. Manner, det er godt jeg har en modeblog, for jeg har lige brugt usandsynligt mange ord på et beskrive et print på et par bukser, ha ha :)

ll3540

Hvis I vil have en mere seriøs vinkel af mig, så har jeg løftet sløret lidt ang. mine tanker om den situation vi lærere pt. står i på Facebook. Nu ved I jo jeg er lærer, så det kan godt være, I havde tænkt over hvordan jeg forholder mig til alt det der foregår pt.?

Wearing new Current/Elliott zebra jeans (I’ve been searching for these forever), Muubaa Levine down jacket, Chanel bag, Miista ombre Kia boots, Zoe Karssen sweatshirt (affiliate links).

Follow me on Bloglovin' | Like me on Facebook

14 kommentarer til “THE Current/Elliott Zebra Jeans”

 1. Louise skriver:
  5. marts 2013 kl. 13:34

  Det er faktisk første gang jeg har selv zebra stribede bukser! De er meget “in your face” :D

  http://www.mitlivpaabudget.blogspot.dk

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:08

   Ha ha, de er nice :)

 2. Lisbeth skriver:
  5. marts 2013 kl. 14:00

  Er ret vild med effekten de får ved at blive sat sammen med dip-dye-skoene. Det ligner nærmest, at billedet bliver slørret mod bunden. Very nice (:

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:19

   Tak, ja jeg synes det kunne være lidt sjovt.

 3. Tanja skriver:
  5. marts 2013 kl. 14:16

  Ih dem hapsede jeg også på udsalg, dog skulle de have været et nr. mindre da de er store i størrelsen :o) Men godt jeg nu har dig som inspiration, så blir det vist ikke meget bedre :o))

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:20

   Ja, de er lidt til den store side, men hellere et lidt slouchy fit end de er for stramme!

 4. Miriam skriver:
  5. marts 2013 kl. 15:19

  Nu er jeg normalt slet ikke til skinny jeans, men hvis det ikke havde været for omfanget af mine lår, så kunne jeg snildt være hoppet i dem der. De er pæne!

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:20

   Ha ha, fornuftigt at kende sine begrænsninger, man kan dog redde meget med en stor strik ;)

 5. Laura skriver:
  5. marts 2013 kl. 19:55

  Kære Camillie

  Da jeg ikke er på facebook, kan jeg ikke kommentere dit indlæg ang. lærerens arbejdstid/overenskomstforhandlinger. Jeg vil blot sige, at jeg er glad for at din anden profession kommer til udtryk på bloggen, og at du giver din mening til kende, da du som blogger når ud til en del læsere, hvortil du kan være med til at nuancere debatten.
  Jeg er selv lærer, og synes det er en dybt frustrerende situation vi står i. Jeg er desuden træt af fordomme og at skulle forsvare mit job og min ret til at forberede mig. Først og fremmest er vi vel alle blevet lærere, fordi vi kan lide at være sammen med elever og at undervise, men at tro – at undervisningen og den gode slags blot dumper ned fra himmelen er vist meget naivt, det kræver tid især hvis man vil fornye sig – også når man har været i branchen i 20 eller 30 år.
  Jeg elsker at undervise, men jeg elsker også at have lavet en forberedelse, der kan være med til at den gode dynamiske undervisning kan lykkedes.
  Jeg håber, at der findes en fornuftig løsning, sådan at eleverne ikke tages som gidsler, fordi kommunerne og regeringen er økonomisk på spanden.

  Slutteligt vil jeg blot sige, at jeg altid med glæde læser din blog, og forsat finder stor inspiration i din stil – at lærere går kedeligt- og fodformet klædt gør du i den grad til en myte!!

  Venligst Laura

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:22

   Tak for din kommentar Laura. Jeg håber du kan se mine svar på FB? Så vil jeg nemlig ikke uddybe mere her, og bare gentage mig selv. Men tak for opbakningen -også til mine outfits, ha ha :)

 6. Ida / Fashionlab skriver:
  6. marts 2013 kl. 08:16

  Hvor er du heldig at du har kunne finde de bukser Camille – Jeg har sukket over dem siden de kom frem, men har simpelthen ikke kunne finde så mange penge til et par jeans! Hvor har du fundet dem henne?

  Og jeg er helt enig . Jeg har set flere high street zebra jeans, og flere af dem er med en heeelt masse strech og strech striber er bare et no go!

  • Camilleskriver:
   6. marts 2013 kl. 09:24

   Jeg har købt dem secondhand, da jeg heller ikke kunne finde dem online længere (i hvert fald ikke til en pris jeg ville betale dengang, og ja, nu er de så helt væk).

  • Louise skriver:
   6. marts 2013 kl. 11:34

   Åhh Camille… Dem har jeg haft kig på i evigheder, og nu skubbede du mig ud over kanten.. Kunne ikke lade vær’ :)! Jeg legede derfor copycat igår og bestilte dem fra revolveclothing.. Der var stadig lidt forskellige størrelser tilbage, og de kostede omkring 750 (der kommer nok told oveni).
   Tippet er hermed givet videre :)!
   /Louise

 7. Camilla/Cfashion skriver:
  6. marts 2013 kl. 11:14

  Vildt lækkert look, jeg elsker dyreprint og zebra er en af mine favoritter :-)

Følg Clamour 4 Glamour:

Clamour 4 Glamour - bloglovin Clamour 4 Glamour - bloglovin

INSTAGRAM

@clamour4glamour