Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

It’s Furlined Parka Time!

Da der stadig er mange måneder med frost foran os, og jeg allerede nu er træt af at fryse, og have vådt overtøj pga. sne, så som hintet på Instagram er denne parka flyttet ind i garderoben. Den er fra Minimum, har varmt for, vandafvisende, pelskant på hætten, og ja, er egentlig super praktisk. Nu mangler jeg bare verdens varmeste støvler, men dét er vist noget af en udfordring… Kan I holde varmen derude?

My new warm parka from Minimum.

Follow me on Bloglovin' | Like me on Facebook

19 kommentarer til “It’s Furlined Parka Time!”

 1. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP skriver:
  6. december 2012 kl. 07:34

  Lækker jakke (; det er altså også bare vigtigt at kunne holde varmen!
  synes lige det går, men er ikke meget for alt den sne og kulde :D

 2. Jadore blog skriver:
  6. december 2012 kl. 08:23

  Den ser rigtig god og praktisk ud :)

 3. Lise skriver:
  6. december 2012 kl. 09:07

  Jeg er også på en desperat jagt efter støvler som både er varme og pæne. Det virker som om det er umuligt! Meld gerne ud hvis det lykkes dig :-)

  • Camilleskriver:
   6. december 2012 kl. 22:14

   Will do. Har egentlig masser af varme støvler, de er bare ikke vandtætte… ikke så sjovt i længden.

 4. Louise skriver:
  6. december 2012 kl. 09:09

  Lækker jakke – det er så vigtigt at kunne holde varmen!

  Jeg craver også lækre varme vinterstøvler pt – men ja – det er noget af en opgave at finde! Where to start!?

 5. Nina skriver:
  6. december 2012 kl. 09:17

  En parka er det eneste rigtige vinterovertøj, i hvert fald for mig, der cykler hver dag, er mega kuldskær og ikke kan lide at blive våd. Købte en fra Modström sidste vinter, som jeg stadig er rigtig glad for. Uldfrakker er jo nok mere “pæne” i klassisk forstand, men det er bare ikke varmt eller praktisk nok. Og så ELSKER jeg at mærke den bløde pelskrave, når jeg har hætten på, ha ha.

  Vinterstøvler ejer jeg dog ikke. Lige siden jeg var barn, har de været et helvede at finde. Vil meget hellere bruge pengene på et par nye chelsea boots. Min løsning har de sidste par år været mine Hunter med fleecesokker i (og så et par skiftesko til kontoret). De kan jo også blive beskidte og våde, uden at det gør noget.

  • Camilleskriver:
   6. december 2012 kl. 22:15

   Sådan har jeg det også. Mine fødder dør bare pænt meget i alt der ikke er læder…

 6. Liz skriver:
  6. december 2012 kl. 09:29

  snowing in Paris tomorrow!! so excited!

  http://lavieenliz.com

 7. Sofie skriver:
  6. december 2012 kl. 10:05

  Den ser virkelig dejlig ud! Jeg har en lang “vinterjakke” fra VILA fra sidste år, som jeg godt kan holde varmen i lidt endnu. På de virkelig kolde dage har jeg en North Face jakke – desværre er den ikke lang nok til at gå ned over måsen, hvilket jeg synes er ret så irriterende ;)

 8. Mie Kjer skriver:
  6. december 2012 kl. 11:36

  Jeg er også meget kuldskær og cykler meget, så jeg investerede sidste år i en parka fra Parajumpers (kodiak modellen), den har alt hvad jeg behøver for at holde mig varm, og har det lækreste pels i hele kraven. Så fantastisk.

  Af vinterstøvler var jeg heldig at finde et par fra Cashott lidt nedsat, en bikerstøvle i skind med foer og rågummisål. Mine fusser fryser hvertfald ikke. De er så skønne og rå i udtrykket. Derudover har jeg et par bamsestøvler fra Mou, men de er bare slet ikke lige så pæne. :) Men tænker helt sikkert dem fra Cashott kunne være din stil også.

 9. Miriam skriver:
  6. december 2012 kl. 13:14

  Holde varmen? Ikke det, der ligner. Jeg er begyndt at sove med to dyner og min kat som varmedunk…

 10. Christina skriver:
  6. december 2012 kl. 16:53

  Jeg kunne også godt bruge sådan lækker jakke, for ingen af mine jakker der er varme nok til det her vejr. Til gengæld har jeg lige investeret i et par pelsstøvler fra Nome som er rigtig dejligt varme :)

 11. Agnete skriver:
  6. december 2012 kl. 18:14

  Lækker jakke – hvilken str. har du taget den i? Kunne nemlig godt bruge den samme og har fundet den i str. 34 (xs) men ville gerne vide, om den er stor eller lille i str?

  • Camilleskriver:
   6. december 2012 kl. 22:16

   Mener det er en str. 36, normal i str :)

 12. Mette skriver:
  6. december 2012 kl. 20:05

  Uh den er dog fin – og praktisk :-) har også selv en parka-lignende jakke, de virker jo he he.

  Hvad angår støvler, så sværger jeg til la crosse, sorel og lign. De er jo lavet til at arbejde i i kolde egne, og holder ned til en – 20-25 grader. Jeg er aldrig før kommet gennem en vinter uden kolde fusser – men de her virker.
  Om de så er smarte… Ja, det er jo støvler, og de er ikke direkte grimme, passer også fint til parkaen.
  Desuden har i hvert fald la crosse også børnemodeller (der går op til en str. 38-39 vist nok) og de er ikke bare kedelige og sorte :-) har dem selv i en mørk bordeaux, og så kan man jo sætte hue og halstørklæde til, der matcher.
  Stilletterne de kommer så med i tasken :-)

  Mvh Mette

  • Camilleskriver:
   6. december 2012 kl. 22:19

   Uh, jeg tror altså ikke jeg kommer i Sorel eller lign. Jeg er for forfængelig tror jeg :D Man burde kunne få en masse alternativer -hvorfor er støvler der er vandtætte og varme bare ikke noget som ret mange gør sig i… don’t get it.

   • Mette skriver:
    8. december 2012 kl. 11:12

    Jamen helt enig :-) Men da jeg først havde prøvet ikke at fryse, har jeg bare ikke kunnet gå tilbage til de pæne støvler he he. Og hey, med den vægt de har, så får man da lige lidt ekstra work-out, når man har dem på.

    Jeg ville dog ønske, at den samme støvle-teknologi kunne bruges til pæne støvler – hvor svært kan det være ;-)

 13. Malene Wallin skriver:
  6. december 2012 kl. 23:09

  Den er vildt lækker!
  Jeg ville ønske man altid kunne rende og se pisse fashion ud, men altså som mor til 2 drenge som skal hentes hver dag, på cykel, så er man desværre nødt til at være lidt praktisk :) Jeg har en parka i miligrøn med pelskant fra sidste år som stadig fungerer (omend jeg var noget træt af at det er den model “alle” render i.. Især “de unge”, haha! Men den er varm!!

  Indtil nu har jeg været forundret over, at jeg har kunnet holde varmen i mine Acne Pistols!? Imponerende. Dog, på kælketuren med den ene af drengene forleden, måtte jeg i mine oldgamle Sorel. De er ikke smarte nej, men er du gal de er varme. :D Måtte også i Føtex efter skibukser og dem kunne jeg kun få i turkis! Så, turkise skibukser, grøn parka og grønne Sorel med orange snørebånd! IKKE fashion, men sjovt var det ! :D

  Hvis du er med endnu Camille, så vil jeg lige høre ang. den der tykke vintage militærfrakke du har, er den ikke varm nok nu?? Sådan en har jeg nemlig længe overvejet at prøve at skaffe mig…. :)

 14. Katrine skriver:
  11. december 2012 kl. 20:30

  Hej, mega lækker jakke, men hvor kan man købe den henne?

Følg Clamour 4 Glamour:

Clamour 4 Glamour - bloglovin Clamour 4 Glamour - bloglovin

INSTAGRAM

@clamour4glamour