Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Spa-ophold i Flensborg

Hermed lidt flere billeder fra vores tur til Flensborg, hvor vi var på spaophold på det lækre Alter Meierhof hotel. Det var første gang jeg var afsted på sådan et ophold, men forhåbentlig ikke sidste! Alter Meierhof er virkelig et hyggeligt hotel. Det er 5-stjernet, og med fokus på wellness og masser af god mad og hygge (de har bl.a. en 2-stjernet Michelin restaurant, som vi desværre ikke fik booket i god nok tid, så den prøvede vi ikke). I stedet spiste vi på en lille hyggelig, spanskinspireret tapasbar, de havde indrettet intimt og hyggeligt. Det er et familieejet hotel, og man kunne virkelig fornemme en super god og venlig stemning i hele hotellet og blandt de ansatte.

Jeg har lagt lidt billeder ind fra selve hotellets wellness afdeling (i hvert fald det jeg kunne komme til at tage billeder af), og som I kan se er det hele meget marrokansk inspireret, med flere forskellige saunaer i etnisk stil, hammam osv. Derudover var der en 30 grader varm pool med spa, som også førte udenfor (så man kunne nyde udsigten til DK), og hyggelig lille bar. De bruger Shiseido produkter (har vist aldrig set så meget i mit liv) til alle behandlinger, og så kan man f.eks. også få blandet sin egen parfume (det fortrød jeg egentlig lidt jeg ikke gjorde). Jeg fik nu også et par behandlinger der, og jeg kan kun sige: I wanna go back now ;)

Husk alle billederne kan klikkes store, og bare klik på det for at komme til det næste :)

Flensborg som sådan er jo en gammel rom-by, og der er seriøst fyldt med masser af små bryghuse og hyggelige weinstube’r, hvor man kan smage lokale lækkerier. Prøv især Braasch i Rote Strasse, der brygger deres egen rom og punsch (glühwein i Flensborg hedder punsch fordi der er rom i)… ja Rote Strasse generelt byder på masser af små butikker der er et kig værd!

Der er ikke det vilde shopping-mekka, mange af kæderne har vi jo herhjemme også, men det var fantastisk befriende at trække stikket helt ud fra den slags, og bare koncentrere sig om spa, lækker mad, god atmosfære (Flensborg er en hyggelig by, især nede ved vandet er der flot), og at være kærester. Måske en ide til anderledes julegave :)

A few pics from my trip to Flensburg and the lovely Alter Meierhof hotel.

Follow me on Bloglovin' | Like me on Facebook

8 kommentarer til “Spa-ophold i Flensborg”

 1. Berit C. skriver:
  3. december 2012 kl. 07:26

  Åh, jeg har længe ønsket mig at blive overrasket med noget wellness på Alter Meierhof i Meierwik. Jeg kommer endda selv fra Flensborg, så det er faktisk for dårligt. :-(
  Og så er det da en enormt tom by du går rundt i, er det en søndag morgen/formiddag? Synes i hvert fald der stort set altid er folk nede i gågaden, også selvom det er den nordlige del man går ned af.

  • Camilleskriver:
   3. december 2012 kl. 19:02

   Det skulle du tage at gøre -især når du bor så tæt på :) Og ja, det er søndag, der var totalt proppet de andre dage, så kunne ikke tage billeder :D

 2. Lauren W skriver:
  3. december 2012 kl. 07:36

  Gorgeous pictures, looks like an amazing trip :)

  x lauren
  http://slowburnfastburn.com

  • Camilleskriver:
   3. december 2012 kl. 19:02

   Thanks, it was :)

 3. louise//batsinmyhead skriver:
  3. december 2012 kl. 09:56

  Braasch er SÅ hyggeligt! Vi havde engang besøg af et par musikere fra North Carolina og tog dem med derned. Needless to say de elskede det, og Flensborg generelt – og her til jul er det bare endnu hyggeligere med weihnachtsmarkt und alles ;)

  • Camilleskriver:
   3. december 2012 kl. 19:03

   Jaaaa, der vil jeg gerne tilbage til :)

 4. Sofie skriver:
  3. december 2012 kl. 13:05

  Hold da op, hvor ser det fantastisk ud!

  • Camilleskriver:
   3. december 2012 kl. 19:04

   Det var det bestemt også :)

Følg Clamour 4 Glamour:

Clamour 4 Glamour - bloglovin Clamour 4 Glamour - bloglovin

INSTAGRAM

@clamour4glamour